12. Ulaştırma ve Haberleşme Şûrası’na katılan Armin Elektrik İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş’nin standı şûra katılımcılarından yoğun ilgi gördü.
Türk ulaştırma sektörünün gelecek vizyonunun belirlendiği ve kararlarının alındığı Ulaştırma Şurası’nın 12’incisi 6-8 Ekim 2021 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirildi. 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şûrası’na katılan Armin Elektrik İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş’nin standı şûra katılımcılarından yoğun ilgi gördü. Şûra’da Armin Elektrik’in iştiraklerinden RAYEN Proje ve Müşavirlik A.Ş,’nin Elektrik Elektronik Mühendisi ve Şirket Müdürü Birkal Dile ile de bir röportaj gerçekleştirildi.
Şirket Müdürü Dile, “Cumhuriyetimizin ilk yıllarında ve 100. Yılını kutlamaya hazırlandığımız 2023 senesinde ulaştırma ve haberleşme sektörü her zaman kilit rol oynamıştır, oynayacaktır. Bu sebeple yapacağımız tüm atılımların sıçrama tahtası her zaman ulaştırma sektörü olacaktır. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün teknokrat bürokratlarından Behiç ERKİN’in açtığı yolu izleyerek, kısa sürede hem ülkemizi yaygın bir ağ ile kaplamak hem de konumu itibari ile Avrasya’nın gözbebeği ülkemizi dünyada hakettiği yere ulaştırabilmek adına ulaştırma alanına sıkı sıkı sarılmak zorundayızdedi ve röportajın devamında Dile şunları dile getirdi.”

