You are here:
ARMİN ekibi olarak katılımcısı olduğumuz RAIL INDUSTRY SHOW; Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı, ülkemizin demiryolu hatları ve aynı zamanda demiryolu endüstrisi açısından kalbi konumunda olan Eskişehir’de 10-12 Mayıs 2022 tarihleri arasında siz değerli misafirlerimizin de katılımıyla başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Rail Industry Show-Demiryolu Endüstrisi, Altyapı ve Teknolojileri Zirve Fuarı

10-12 Mayıs 2022 tarihinde ETO-Tüyap Eskişehir Fuar Merkezinde Dünya Demiryolu Sektörünün öncüleri bir araya geliyor. Rail Industry Show-Demiryolu Endüstrisi, Altyapı ve Teknolojileri zirve fuarında yer alacağımız standımıza siz değerli katılımcıları bekliyoruz.

Armin Elektrik EuroAsiaRail Fuarında

Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Alt Yapı ve Lojistik Fuarı EurasiaRail 2021, 25-27 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar & Kongre Merkezi İstanbul’da gerçekleşti. Koloğlu Holding bünyesinde Armin Elektrik, Armco ve KLN Lojistik’te yerini aldı.

Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın sayılı büyük demiryolu fuarlarından biri olan #EurasiaRail’de ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşarak verimli bir fuarı daha geride bıraktık. Tüm Katılımcılara Teşekkür Ederiz. Armin, Armco, KLNLojistik

Haberin Devamını Oku

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şûrası’na katılan Armin Elektrik İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş’nin standı şûra katılımcılarından yoğun ilgi gördü.

Haberin Devamını Oku

Kolarc fabrikası kaynak makinelerinin dijitalleşmesinde oncu rol üstlenecek

Haberin Devamını Oku

Kayseri Raylı Sistem Güzergahı Armin Elektrik’e Emanet

Haberin Devamını Oku

Armin Ailesi Büyümeye Devam Ediyor

Haberin Devamını Oku

Güneşiniz ARMİN ile Çatılarda Parlasın

Haberin Devamını Oku

Armin Elektrik Arnavutluk TOKİ Projesine Başlandı

Haberin Devamını Oku

Ankara Sanayi Odası Ödül Töreni

Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından biri olan Armin Elektrik’in başarı dolu tarihine bir yenisi daha eklendi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen ASO 54.Yıl Ödül Töreni’nde Armin Elektrik “2017 KURUMLAR VERGİSİ” ödülüne layık görüldü. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından teslim edilen ödülü,Genel Müdürümüz Sayın Ünal Boztunalı teslim aldı.

Ödül törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfeci, Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Ekonomi eski Bakanı ve ASO şeref üyesi Zafer Çağlayan, Ankara Valisi Ercan Topaca, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, ASO Meclis Başkanı Bora Aynagöz, milletvekilleri, bürokratlar, iş dünyası temsilcileri ve çok sayıda sanayici katıldı.